353229

ANNYEONGHASEYO YEOROBUN!!!

Gaes, kali ini Kak Putri (La Princesa) ngadain challenge lagi. Walau yang kemaren aja aku belum sempet posting karena jawabannya panjang-panjang perlu mikir XD maapkeun.

Thanks kak Piya (ohpears) yang udah tag aku. Maaf notifnya tenggelam jadi baru sempet buka #bow

Read juseyo!!!

  1. What kind of insect is Fio most annoyed of?
    • Laba-laba ‘-‘ aku itu phobia laba-laba
  2. How does Fio relieve her stress?
    • Stalk akun bias
  3. What kind of top (clothing) does Fio like to wear?
    • Crop-tee
  4. What is Fio hate the most during summer?
    • Panasnya itu lho~ sampai ke tulang-tulang
  5. What is Fio’s favorite dish?
    • Gado-gado
  6. What is Fio’s favorite animation movie?
    • KungFu Panda 1,2,3
  7. Who is Fio’s favorite singer?
    • Byun Baekhyun
  8. What is Fio’s favorite flower?
    • White lily
  9. What is number one on Fio’s bucket list?
    • tambah tinggi ‘-‘
  10. What is Fio’s favorite color?
    • Maroon
  11. What is Fio’s favorite color of clothing?
    • Abu-abu misty
  12. What is Fio’s favorite sport?
    • bulutangkis
  13. What kind of weather does Fio like when she goes for a walk?
    • Shiny day soalnya aku takut mendung
  14. What is Fio’s zodiac sign?
    • Yup! Si banteng 😉
  15. What song is Fio listening to while she is writing this question?
    • Hyuk VIXX – Love Yourself cover
  16. How tall is Fio?
    • Bisa engga, yang ini pass aja?
  17. What flavor of maccaron does Fio like most?
    • Semua rasa yang penting manis 😀
  18. What is Fio’s favorite thing to do?
    • Practice dance cover all day
  19. When is Fio’s birthday?
    • May the 2nd, 2001 barengan abang Tao, Sungjae ma Jinwoon juga Ki Hajar Dewantara /bias semua uhuy \(^_^)/
  20. Where was Fio born?
    • Kota kecil yang indah tapi kurang pemes; kejepit diantara Solo-Jogja; Klaten
  21. How long has Fio been using her current cell phone number?
    • Cellphone number or cellphone? Aku ganti nomor tiap kuota abis XD sudah pegang hp sendiri sejak kelas 1 SD
  22. What was Fio’s childhood dream?
    • Punya toko roti dan permen macem kafetaria juga :v
  23. What does Fio think about when she takes a shower?
    • Makan apa? ‘-‘ daku selalu kelaperan
  24. What is Fio’s favorite beverage?
    • Milkshake float
  25. Which country does Fio want to go?
    • South Korea of course (meski juga pingin ke Paris, Turki, Belanda, London, Arab dan lain-lainnya)
  26. What is Fio’s favorite item?
    • headphone
  27. What is the name of the movie that made Fio cry the hardest?
    • Miracle in cell no. 7 seriusan geh gabisa liat anak kecil nangis dikit aja, bawaannya ikutan nangis. Apalagi polisinya engga adil banget manfaatin jabatan bla bla bla *kebawa emosi*
  28. What is Fio’s favorite fruit?
    • Durian XD
  29. What is Fio’s favorite dessert?
    • Ice cream cake karena brownies sama black forest udah mainstream banget
  30. What kind of weather does Fio like when she takes a nap?
    • Rainy day
  31. What is Fio’s favorite amusement ride?
    • Riding horse
  32. What is Fio’s favorite fashion item?
    • Sepatu pokoknya udah betah banget di too sepatu atau ngestalk ig olshop sepatu
  33. What is Fio’s favorite number?
    • 10
  34. What is Fio’s favorite letter?
    • V -> V BTS, phi (me), Victory, Vernon, Viola, dst.
  35. What is the most number of hours Fio slept before?
    • more than 15 hours (kek orang mati -_-)
  36. Which language is Fio most interested in?
    • Korean of course ( ini karena aku nyerah belajar bahasa mandarin di sekolah :” )
  37. What kind of animal is Fio hate the most?
    • Cicak! Bukan geli atau phobia, tapi taukan kalo kita lagi pw molor terus kejatohan kotoran cicak tengah malem?!
  38. What food does Fio not eat?
    • Buah pepaya >< never
  39. What was the last movie Fio watched in theater?
    • Jujur, engga ada yang pernah ngajak aku ke mini theater ataupun bioskop T_T
  40. What is Fio’s favorite city?
    • Paris
  41. What is Fio’s favorite ice cream?
    • Mix deh
  42. Who is Fio’s Indonesia favorite author?
    • Diramadhani? Engga ding :v Agnes Davonar /brb dibuang ke laut
  43. What does Fio want to do most in South Korea (you can change the country based on your answer from #25)?
    • Banyak! Pingin ngerasain jalanan di sana, jajan jajanan pasar, masang gembok kunci di Namsan Tower bareng Jisung /ga
  44. What does Fio do before she goes to bed?
    • Baca webtoon. I’m Toonderella!
  45. How long was the distance of Fio’s first marathon?
    • Aku pernah jalan kaki pulang dari smp, itu marathon bukan? ‘-‘
  46. What is Fio’s favorite poetry (please insert link if any)?
    • Aku jarang baca puisi di inet
  47. How many times has Fio been stung by a bee?
    • Kata mama sih berkali-kali, kata ayah sekali #Lupa
  48. What is Fio’s favorite day of the week?
    • TGIF ❤
  49. How many pets Fio has?
    • Dulu punya banyak, banyakan pergi daripada datangnya.
  50. How does Fio sleep?
    • I don’t know. I was sleeping that time.

Udahan dulu ya Q&A 50 itu, jariku keriting XD

Here, kalian korban selanjutnya : kak yaya (tiarachikmamu) kakajeng (ajejong) kakdira (diramadhani) kakcca (cca tury) sama satunya kakfey (feyrefly)

phi.