Hi everyone around the world! im back with another post ^^

Sekitar 1 bulan yang lalu aku sempat belanja di Cathy Doll Indonesia, ada aku post tentang pengalaman aku belanja kalau mau baca bisa Click Here. Dan aku dapet free gift dari Cathy Doll yaitu “Sweety Biscuit Blusher” yang no 02 “Petit Pink”. Serius… blushernya ini cute bangettt!! aku suka banget sama packangingnya. Produk-produk dari Cathy Doll memang punya packaging  yang lucu-lucu, kalau lihat di storenya udah kayak bukan skincare karena cute banget haha.

Aku ga bisa baca apa yang ada di boxnya karena semua keterangan ditulis dalam bahasa Korea -_- cuma ingredients aja yang ditulis dalam bahasa international, so let’s see the ingredients first.

Ingredients: Talc, Mika, Silica, Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, BHT Propylparaben, Methylparaben, CI 77492, CI 15850, Pearl Powder, Mineral Oil CI 77891

Bahannya ga banyak yah, dan aku juga ga ngerti bahan-bahan tersebut karena aku bukan orang yang ahli dalam membaca bahan untuk make up, HAHA!

Now let’s check the picture of this blusher ^^

The packaging is so freaking cute

Ada puff nya buat di apply di pipi ^^

Aku pernah punya blusher yang bentuknya kayak gini sebelumnya, tapi aku lupa apa merknya karena itu udah lama banget. Tapi blusher yang dulu aku punya itu ga sepigmented ini. Si sweety Biscuit ini, sekali swipe pakai jari langsung kelihatan warnanya, tapi waktu di apply di kulit warnanya jadi natural gitu. Pinknya bagus kayak merona gitu deh, aku suka banget. Buat yang suka make up natural, blusher ini cocok buat dijadikan daily make up.

Harganya aku cek di web Cathy Doll mahal ihhhh >< Rp. 168.000,- well ga terlalu mahal sih tapi lumayanlah haha. Heran juga Cathy Doll Indo bagi-bagi free gift dengan harga segitu. Tapi memang bagus blushernya, dibawa kemana-mana juga gampang karena kecil dan cutie.

Baiklah segini aja post aku tentang blusher ini, aku tertarik banget buat coba produk-produk lain dari Cathy Doll karena aku coba skincare nya juga yang cleanser itu bagus banget di aku. So, aku bakal cobain produk lain dari brand ini lagi nanti.

Semoga post ini membantu dan please follow me here to update my other post and review produk-produk lain. Follow juga my instagram. Thank you so much and see ya later in my other post ^^

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Hi everyone around the world! im back with another post ^^

a month ago, i bought some stuff from Cathy Doll brand, i was so curious about this brand bcoz they have cute stuff for their make up and skincare product. When first i saw this brand on the mall, i was like.. “Geez.. that’s skincare? really? it’s look like kids stuff!”. But to be honest, i really love their packaging. I bought a face wash for acne skin (love this too, work so well on my skin), a cushion (didn’t open it yet), and they gave me this blusher free!! YAAYY!! so i will make a post about this blusher first. The name of this blusher is “Sweety Biscuit Blusher” number 02 “Petit Pink”.


I can’t read the box because they explain everything in Korean. i don’t understand it at all. The only one that i can read is the ingredients! so.. Let’s check it up!

Ingredients: Talc, Mika, Silica, Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, BHT Propylparaben, Methylparaben, CI 77492, CI 15850, Pearl Powder, Mineral Oil CI 77891

It have less ingredients right, but i also don’t understand about those ingredients because i’m not a professional or good at make up, HAHA!

Now let’s check the picture of this blusher ^^

The packaging is so freaking cute!

It have a puff to apply on the cheek ^^

a long time ago, i had a similar blusher as this sweety biscuit blusher, but i forgot the brand’s name. That blusher didn’t pigmented as this one. You know, i just swiped this blusher with my finger and i can saw that the colour was strong but when i applied it at my skin, the colour changed being natural. I love it so much. This blusher is good for you guys that like natural look or for daily make up. It will give your face looks like blushing, so freaking cute, haha.

The price of this blusher is around 12$ maybe.. idk.. because i bought this from Indonesian Cathy Doll Website, and they didn’t use dollar. But seriously, i’m so happy that they gave me this blusher free. This blusher is really good for me, the packaging was small and cute so i can take it in my pouch.

Well i think its enough the post about this blusher. I have plan to try more the product from this brand. Im satisfied with the result of this brand like a face wash that i bought, it really work on me. So yeah.. i will try more for sure ^^

I hope this post helping you guys, and please follow my blog to get another update and review of my skincare and make up. And follow my instagram too. Thank you so much for reading my blog and see ya in another post ^^