Amazon Quiz Answers

Win Daily Exciting Prizes Just Giving 6 Simple Question Answers


Amazon Quiz Answers 5 April 2020 – Win Samsung S20+*, Bose Headphones, Samsung Galaxy Watch, Apple iPhone XS. Also Like Phone, TV Pay Balance, Free Shopping & Much More.

Using Your Brain & Knowledge Just Give 5 Correct Answer Of Daily Quiz Contest In Amazon That Live Everyday From 8 AM To 12 AM.

Also Read, Amazon Spin & Win – Get ₹5, ₹10, ₹15 Or ₹50,000 Pay Balance

During This 4 Hours, You Need To Reply 5 Questions Answer Chance To Win Prize. Believe Me, There Are You Have Opportunity To Play Daily Contest & You Can Be A Winner. Win Samsung S20+* 4 April 2020 Amazon Quiz Today Answers.

Amazon Quiz Answers

Hey, Gang Member Now We Are Update This Post Daily Like Our Free Recharge Tricks & Free Paytm Cash. So Guys Keep Following Our Blog By Subscribe Bell Notification From Right Below Screen.

Already 50,000 Plus Members Win Prizes By Giving Answer. Now Chance For You. For Your Help & Answers Fast Of All Questions, We Will Give You A Complete Correct Answer Shit For Tricks Gang User. Amazon Provide Same Question To All User So Easily You Can Answers.

Today Amazon Quiz Answers Details :
  • Quiz Name – Daily Quiz Time / Samsung S20+
  • Quiz Time – 8 AM to 12 AM
  • Amazon Quiz Date – 5 April 2020
  • Total Questions – 5
  • Winner List Will Announce On – 29 May 2020
Contest Name : Amazon Quiz Answers Today
Prize & Rewards Amazon Pay Balance, iPhone, Android Phone, TV, Sound System
Total Winners Up to 50 Different Users
Prize Delivery Date Prize Will Delivered 1 to 2 Month Later
Contest Users All Indian Amazon App User Can Play

How To Participate On Amazon Quiz Answers

1. Guy’s This Amazon Quiz Answers Contest Live On Amazon Official App, So To Play Contest You Should Download Amazon App In Your Android Or iOS Device, Download Link Available In Below

Download Here

2. If You Are A Amazon Exiting User & Have A Amazon Account Already Then Please Login New User Click On Signup Button, & Create A New Account By Phone Number, Email & Password

3. After Login In Amazon App In Your Device Scroll Down The Home Page There You Will Show “Amazon Quiz Time” Contest Banner Alternatively Click On Right Dashboard & Click Quiz Time

4. Click On Contest Banner & Get Ready To Join In The Contest. Click On “START” & Start To Playing The Contest. (Remember After Click On Start Button You Don’t Click “Back Button” Then You Will Disqualified

5. There You Need To Answers a Total 5 Questions. Each Question Have 4 Suggestion. Choose Correct One & Continue To. This Way Answers 5 Questions & You Move On Congratulation Screen.

7. Now You Successfully participate On Contest. If You Select As A Winner, Amazon Team Contact To You & Send The The Prize.

4 April Amazon Quiz Answers Win Samsung S20+

Q1. According to the recently published World Happiness Report, which city is ranked the world’s happiest city?
Ans- Helsinki

Q2. Who among these famous personalities, is the longest-serving heir apparent to the British throne in history?
Ans- Prince Charles

Q3. ‘Apropos of Nothing’ is a 2020 memoir by which American filmmaker and humourist?
Ans- Woody Allen

Q4. What is the name of India’s first indigenously-developed Light Combat Aircraft?
Ans- Tejas

Q5. The Government of India recently launched a chatbot named ‘MyGov Corona Helpdesk’ on which social media platform?
Ans- WhatsApp

4 April Amazon Quiz Answers Win Dell Inspiron 5593 Laptop

Q1. On April 1st 2019, the Netherlands wing of which company announced that it had developed a product that allows a user to ‘talk to a Tulip?
Answer : Google

Q2. Which former Vice President, born on April 1st, was the Permanent Representative of India to the UN from January 1993- January 1995?
Answer : Mohammad Hamid Ansari

Q3. Which former India international was the head coach of the Bengal team that made it to the final of the 2020 Ranji trophy?
Answer : Arun Lal

Q4. Which famous comedian born on April 2nd, first came to prominence after winning The Great Indian Laughter Challenge in 2007?
Answer : Kapil Sharma

Q5. On 24th March, Google launched a doodle celebrating Banh Mi, a street food sandwich originating in which country?
Answer : Vietnam

3 April Amazon Quiz Answers Win Firefox Mountain Cycle*

Q1. Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organisation announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?
Answer : SpaceX

Q2. Defense Minister Rajnath Singh recently released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?
Answer : Manohar Parrikar

Q3. Ignaz Semmelweis, a 19th century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?
Answer : Hand Washing

Q4. Shaheed Diwas is observed on March 23rd to honour the day when Rajguru, Sukhdev Thapar and ________ attained martyrdom? (Fill in the blank)
Answer : Bhagat Singh

Q5. Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?
Answer : Laxmmi Bomb

2 April Amazon Quiz Answers Win Rs.20,000/- cash

Q1. What does CET, the new exam for various government jobs proposed by the Indian government, stand for?
Answer : Common Eligibility Test

Q2. Which of these days is observed on 27th March by ITI- a world organization for the performing arts?
Answer : World Theatre Day

Q3. Swavalamban Express is a special train journey launched by SIDBI for which group of people?
Answer : Entrepreneurs

Q4. Daniel, an 18 year old who made his debut for AC Milan on 2nd February, 2020 is the son of which AC Milan legend?
Answer : Paolo Maldini

Q5. Who among these stepped down from the board of Microsoft in the 2nd week of March, 2020?
Answer : Bill Gates

1 April Amazon Quiz Answers Samsung Galaxy Z Flip

Q1. Which famous actress born on March 24th, was nominated for an Oscar for Best Actress in a Leading Role for the movie Zero Dark Thirty?
Answer : Jessica Chastain

Q2. Whose North London home was bought by the Maharashtra government and refurbished to transform into a memorial-cum-museum?

Answer : BR Ambedkar

Q3. The website for ________ observed on March 22nd, has sections namely- Learn, Share, Be Safe. (Fill in the blank)
Answer : World Water Day

Q4. Jaydev Unadkat is the captain of which regional cricket team in the Ranji Trophy?
Answer : Saurashtra

Q5. Which nation will chair the first virtual summit of G20 nations?
Answer : Saudi Arabia


31 March Amazon Quiz Answers Win Canon 15000D DSLR

Q1. Sheikh Mujibur Rahman, whose birth centenary was celebrated in March 2020, was the founder President of which country?
Answer : Bangladesh

Q2. Which Indian badminton player recently won the BBC India ‘Sports Woman of the Year’ Award?
Answer : PV Sindhu

Q3. Which of these Bollywood actors is playing the lead role in the remake of the Govinda hit Coolie No. 1?
Answer : Varun Dhawan

Q4. On 23rd March, the WMO came into force, and a day is thus celebrated to draw attention towards weather and climate. Expand WMO.
Answer : World Meteorological Organisation

Q5. Which city had to withdraw from hosting the Olympics in 1908, after a nearby volcano eruption?
Answer : Rome

30 March Amazon Quiz Answers Win Rs.50,000 Cash

Q1. Born in Karnal on 17th March which lady was part of the crew of ‘Columbia’ as a mission specialist and primary robotic arm operator?
Answer : Kalpana Chawla

Q2. The upcoming movie Shershaah starring Siddharth Malhotra is based on the life of which military hero?
Answer : Vikram Batra

Q3. Who is the first Indian cricketer to play in 150 Ranji Trophy matches?
Answer : Wasim Jaffer

Q4. As per the 2020 World Happiness Report, which was named the happiest country in the world for the third year in a row?
Answer : Finland

Q5. The month of March is named after the Roman god of _____? (Fill in the blank)
Answer : War

29 March Amazon Quiz Answers Win Samsung S20

Q1. The Rajya Sabha passed ‘The Mineral Laws (Amendment) Bill, 2020’, which proposes to commercialise the mining of which mineral?
Answer : Coal

Q2. The Indian Navy recently supplied essential food and relief materials to which flood-hit country?
Answer : Madagascar

Q3. Who recently broke a 21-year-old record for the most wickets by a fast bowler in a single Ranji Trophy season?
Answer : Jaydev Unadkat

Q4. Who is the only Indian player to feature in the official 2020 ICC Women’s T20 World Cup team of the tournament?
Answer : Poonam Yadav

Q5. National Vaccination Day is observed on March 16th. This day, first Oral vaccine for which disease was given in India?
Answer : Polio

28 March Amazon Quiz Answers Qubo Indoor Camera

Q1. Which car manufacturer makes the Electric Vehicle known as Leaf?
Answer : Nissan

Q2. Which player scored 2 goals for Atletico de kolkata in the final on Saturday to claim an unprecedented third Indian Super League title?
Answer : Javier Hernandez

Q3. ‘The Adventures of a Daredevil Democrat’ chronicles the story of which former Indian Chief Minister?
Answer : Biju Patnaik

Q4. In which city are the recently restored tombs of Taramati and Premamati located?
Answer : Hyderabad

Q5. What kind of device is SuCheck, developed with assistance from the Indian Council of Medical Research?
Answer : Glucometer

27 March Amazon Quiz Answers Win Bose Headphones

Q1. Arpit Vasavada was the Man of the match in the final of which tournament that concluded recently?
Answer : Ranji Trophy

Q2. Y. Farrell and S. McNamara were given the 2020 Pritzker Prize, making them the first 2 women to share which profession’s highest honour?
Answer : Architecture

Q3. More than 3,500 gathered in a small town in France to break the world record for most people dressed as which fictional characters?
Answer : Smurfs

Q4. World Consumer Rights Day is observed on March 15th, on a day when which US president declared the four basic consumer rights?
Answer : John F Kennedy

Q5. Which team won their maiden Ranji Trophy title this year after earning a 44-run lead in the first innings vs Bengal in the final?
Answer : Saurashtra

26 March Amazon Quiz Answers Win Win Rs.20,000* Cash

Q1. Which Baroque-style ________ is located in Trevi, Rome? It is one of the most popular tourist destination in Italy.
Answer : Fountain

Q2. Which Punjab MLA recently launched his own YouTube channel ‘Jittega Punjab’ to share his views with the people of Punjab?
Answer : Navjot Singh Sidhu

Q3. Which Indian state and World Bank have signed a USD 80 million loan to boost agriculture and water management in the state?
Answer : Himachal Pradesh

Q4. Which challenge has gone viral on TikTok, amid the Corona-virus outbreak to create awareness on safe practices, popularized by American singer Gloria Gaynor?
Answer : Hand-washing Challenge

Q5. For the first time in its history, tech giant Microsoft has appointed a person for which role?
Answer : Chief Scientific Officer

25 March Amazon Quiz Answers Win Oppo Reno2 F*

Q1. The astronauts aboard the International Space Station (ISS) have managed to successfully cultivate which nutritious salad crop?
Answer : Lettuce

Q2. On March 8th, 2020, who become the first captain to lead a side in any ICC Cricket World Cup event final on his or her birthday?
Answer : Harmanpreet Kaur

Q3. The Kimberley Process is an international certification scheme that regulates trade in which product?
Answer : Diamond

Q4. A newly discovered grasshopper species has been named ‘Kaikaia ____’ after which singer known for her ‘wacky fashion sense’?
Answer : Lady Gaga

Q5. Which actress has been roped in to star in film-maker Anurag Kashyap’s first international project titled ‘Talkh’?
Answer : Angira Dhar

Amazon Quiz Answers – 24 March 2020 | Bose Sound Touch 20 Speaker

Q1. In the movie Onward, if Tom Holland is the voice for Ian Lightfoot, which fellow MCU star is the voice for Ian’s brother Barley?
Answer : Chris Pratt

Q2. President Ram Nath Kovind recently administered the oath of office to Mr. Bimal Julka for which post?
Answer : Chief Information Commissioner

Q3. The World Boxing Council has created a championship belt, embellished with purple and gold colors, in honour of which NBA legend?
Answer : Kobe Bryant

Q4. To whom did Mukesh Ambani lose the tag of Asia’s richest man, after a $5 billion plus loss, in part due to collapse of oil prices?
Answer : Jack Ma

Q5. Which is the name of the dedicated storefront on Amazon.in to display ‘women entrepreneurs’ products to customers across the country?
Answer : Saheli

23 March Amazon Quiz Answers . Win ₹50000* Cash

Q1. The Union Civil Aviation Ministry has lifted up restrictions to allow Indian airlines to provide what service to all its passengers?
Answer : In-flight Wi-Fi

Q2. Tintin Eleonora Emman is the middle name of which famous activist?
Answer : Greta Thunberg

Q3. After PM Narendra Modi and Rajinikanth, which actor is set to feature in an edition of ace adventurer Bear Grylls’s ‘Man vs Wild’ show?
Answer : Akshay Kumar

Q4. Which English Premier League team’s 44-game unbeaten run came to an end after suffering a 3-0 defeat at Watford on February 29th?
Answer : Liverpool

Q5. Indian tycoon Yusuff Ali, has become the first Indian to receive Saudi Arabia’s premium residency. He is which company’s chairman?
Answer : Lulu Group

22 March Amazon Quiz Answers / Apple iPhone XR

Q1. NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?
Answer : SpaceX

Q2. Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?
Answer : Corporates

Q3. Which Mumbai-based acrobatics dance group won the America’s Got Talent: The Champions season 2 finale?
Answer : V.Unbeatable

Q4. Who among the following was the Player of the Series in the 2020 Women’s T20 World Cup?
Answer : Beth Mooney

Q5. Liu Yifei is starring in the lead role in a live action adaptation of which famous Disney animated feature?
Answer : Mulan

21 March Amazon Quiz Answers / Samsung Galaxy Watch

Q1. The Indian government recently launched a mobile application ‘Humsafar’ to facilitate doorstep delivery of what?
Answer : Fuel

Q2. To announce the early release of which movie on 13th March, did the makers tweet ‘Father’s Day comes early’?
Answer : Angrezi Medium

Q3. On March 29th, 2017 which holder of an important post born on March 16th, was made an honorary General of the Nepal Army?
Answer : General Bipin Rawat

Q4. Which town has recently been named as the new summer capital of Uttarakhand?
Answer : Gairsain

Q5. Which acclaimed actor plays the lead role in the movie ‘Kaamyaab’ about an actor Sudheer who comes out of retirement?
Answer : Sanjay Mishra

20 March Amazon Quiz Answers Win Amazon Alexa Eco Show

Q1. Muhyiddin Yassin is the new Prime Minister of which country?
Answer : Malaysia

Q2. Powered by a brilliant showing from Sania Mirza, India made the world group playoffs of which tournament for the first time?
Answer : Federation Cup

Q3. Which country became the first in the world to make public transport free?
Answer : Luxembourg

Q4. For its 2020 mission to which planet, did NASA name the rover ‘Perseverance’?
Answer : Mars

Q5. Hardik Pandya recently hit 158 off 55 balls in a T20 tournament named after whom?
Answer : DY Patil

Final Description / Final Word / Disclaimer Amazon Quiz Answers

Here We Are Updating Daily Questions & Answer. You Don’t Need To Search Or Find Answer Anywhere. Because Here We Will Give You Complete Correct Answers Sheet By Using Our Knowledge.

I Hope Everyone Will Play Contest Of 5th April 2020 Amazon Quiz Time & Win At list A One Prize.

Win Samsung S20+* Quiz Answers Today I Hope You Enjoy The Post, Still, If You Have Questions Regarding This Then Leave Your Comment In Below. We, Will, Help & Answer As Soon As Possible.

The post Amazon Quiz Answers – 5 April 2020 | Win Samsung S20+ appeared first on TricksGang.