Amazon Quiz Answers

Win Daily Exciting Prizes Just Giving 6 Simple Question Answers


Amazon Quiz Answers 29 March 2020 – Win Samsung S20, Bose Headphones, Samsung Galaxy Watch, Apple iPhone XS. Also Like Phone, TV Pay Balance, Free Shopping & Much More.

Using Your Brain & Knowledge Just Give 5 Correct Answer Of Daily Quiz Contest In Amazon That Live Everyday From 8 AM To 12 AM.

Also Read, Amazon Spin & Win – Get ₹5, ₹10, ₹15 Or ₹50,000 Pay Balance

During This 4 Hours, You Need To Reply 5 Questions Answer Chance To Win Prize. Believe Me, There Are You Have Opportunity To Play Daily Contest & You Can Be A Winner. Samsung S20 29 March 2020 Amazon Quiz Today Answers.

Amazon Quiz Answers

Hey, Gang Member Now We Are Update This Post Daily Like Our Free Recharge Tricks & Free Paytm Cash. So Guys Keep Following Our Blog By Subscribe Bell Notification From Right Below Screen.

Already 50,000 Plus Members Win Prizes By Giving Answer. Now Chance For You. For Your Help & Answers Fast Of All Questions, We Will Give You A Complete Correct Answer Shit For Tricks Gang User. Amazon Provide Same Question To All User So Easily You Can Answers.

Today Amazon Quiz Answers Details :
  • Quiz Name – Daily Quiz Time / Win Samsung S20
  • Quiz Time – 8 AM to 12 AM
  • Amazon Quiz Date – 29 March 2020
  • Total Questions – 5
  • Winner List Will Announce On – 29 April 2020
Contest Name : Amazon Quiz Answers Today
Prize & Rewards Amazon Pay Balance, iPhone, Android Phone, TV, Sound System
Total Winners Up to 50 Different Users
Prize Delivery Date Prize Will Delivered 1 to 2 Month Later
Contest Users All Indian Amazon App User Can Play

How To Participate On Amazon Quiz Answers

1. Guy’s This Amazon Quiz Answers Contest Live On Amazon Official App, So To Play Contest You Should Download Amazon App In Your Android Or iOS Device, Download Link Available In Below

Download Here

2. If You Are A Amazon Exiting User & Have A Amazon Account Already Then Please Login New User Click On Signup Button, & Create A New Account By Phone Number, Email & Password

3. After Login In Amazon App In Your Device Scroll Down The Home Page There You Will Show “Amazon Quiz Time” Contest Banner Alternatively Click On Right Dashboard & Click Quiz Time

4. Click On Contest Banner & Get Ready To Join In The Contest. Click On “START” & Start To Playing The Contest. (Remember After Click On Start Button You Don’t Click “Back Button” Then You Will Disqualified

5. There You Need To Answers a Total 5 Questions. Each Question Have 4 Suggestion. Choose Correct One & Continue To. This Way Answers 5 Questions & You Move On Congratulation Screen.

7. Now You Successfully participate On Contest. If You Select As A Winner, Amazon Team Contact To You & Send The The Prize.

29 March Amazon Quiz Answers Win Samsung S20

Q1. The Rajya Sabha passed ‘The Mineral Laws (Amendment) Bill, 2020’, which proposes to commercialise the mining of which mineral?
Answer : Coal

Q2. The Indian Navy recently supplied essential food and relief materials to which flood-hit country?
Answer : Madagascar

Q3. Who recently broke a 21-year-old record for the most wickets by a fast bowler in a single Ranji Trophy season?
Answer : Jaydev Unadkat

Q4. Who is the only Indian player to feature in the official 2020 ICC Women’s T20 World Cup team of the tournament?
Answer : Poonam Yadav

Q5. National Vaccination Day is observed on March 16th. This day, first Oral vaccine for which disease was given in India?
Answer : Polio

28 March Amazon Quiz Answers Qubo Indoor Camera

Q1. Which car manufacturer makes the Electric Vehicle known as Leaf?
Answer : Nissan

Q2. Which player scored 2 goals for Atletico de kolkata in the final on Saturday to claim an unprecedented third Indian Super League title?
Answer : Javier Hernandez

Q3. ‘The Adventures of a Daredevil Democrat’ chronicles the story of which former Indian Chief Minister?
Answer : Biju Patnaik

Q4. In which city are the recently restored tombs of Taramati and Premamati located?
Answer : Hyderabad

Q5. What kind of device is SuCheck, developed with assistance from the Indian Council of Medical Research?
Answer : Glucometer

27 March Amazon Quiz Answers Win Bose Headphones

Q1. Arpit Vasavada was the Man of the match in the final of which tournament that concluded recently?
Answer : Ranji Trophy

Q2. Y. Farrell and S. McNamara were given the 2020 Pritzker Prize, making them the first 2 women to share which profession’s highest honour?
Answer : Architecture

Q3. More than 3,500 gathered in a small town in France to break the world record for most people dressed as which fictional characters?
Answer : Smurfs

Q4. World Consumer Rights Day is observed on March 15th, on a day when which US president declared the four basic consumer rights?
Answer : John F Kennedy

Q5. Which team won their maiden Ranji Trophy title this year after earning a 44-run lead in the first innings vs Bengal in the final?
Answer : Saurashtra

26 March Amazon Quiz Answers Win Win Rs.20,000* Cash

Q1. Which Baroque-style ________ is located in Trevi, Rome? It is one of the most popular tourist destination in Italy.
Answer : Fountain

Q2. Which Punjab MLA recently launched his own YouTube channel ‘Jittega Punjab’ to share his views with the people of Punjab?
Answer : Navjot Singh Sidhu

Q3. Which Indian state and World Bank have signed a USD 80 million loan to boost agriculture and water management in the state?
Answer : Himachal Pradesh

Q4. Which challenge has gone viral on TikTok, amid the Corona-virus outbreak to create awareness on safe practices, popularized by American singer Gloria Gaynor?
Answer : Hand-washing Challenge

Q5. For the first time in its history, tech giant Microsoft has appointed a person for which role?
Answer : Chief Scientific Officer

25 March Amazon Quiz Answers Win Oppo Reno2 F*

Q1. The astronauts aboard the International Space Station (ISS) have managed to successfully cultivate which nutritious salad crop?
Answer : Lettuce

Q2. On March 8th, 2020, who become the first captain to lead a side in any ICC Cricket World Cup event final on his or her birthday?
Answer : Harmanpreet Kaur

Q3. The Kimberley Process is an international certification scheme that regulates trade in which product?
Answer : Diamond

Q4. A newly discovered grasshopper species has been named ‘Kaikaia ____’ after which singer known for her ‘wacky fashion sense’?
Answer : Lady Gaga

Q5. Which actress has been roped in to star in film-maker Anurag Kashyap’s first international project titled ‘Talkh’?
Answer : Angira Dhar

Amazon Quiz Answers – 24 March 2020 | Bose Sound Touch 20 Speaker

Q1. In the movie Onward, if Tom Holland is the voice for Ian Lightfoot, which fellow MCU star is the voice for Ian’s brother Barley?
Answer : Chris Pratt

Q2. President Ram Nath Kovind recently administered the oath of office to Mr. Bimal Julka for which post?
Answer : Chief Information Commissioner

Q3. The World Boxing Council has created a championship belt, embellished with purple and gold colors, in honour of which NBA legend?
Answer : Kobe Bryant

Q4. To whom did Mukesh Ambani lose the tag of Asia’s richest man, after a $5 billion plus loss, in part due to collapse of oil prices?
Answer : Jack Ma

Q5. Which is the name of the dedicated storefront on Amazon.in to display ‘women entrepreneurs’ products to customers across the country?
Answer : Saheli

23 March Amazon Quiz Answers . Win ₹50000* Cash

Q1. The Union Civil Aviation Ministry has lifted up restrictions to allow Indian airlines to provide what service to all its passengers?
Answer : In-flight Wi-Fi

Q2. Tintin Eleonora Emman is the middle name of which famous activist?
Answer : Greta Thunberg

Q3. After PM Narendra Modi and Rajinikanth, which actor is set to feature in an edition of ace adventurer Bear Grylls’s ‘Man vs Wild’ show?
Answer : Akshay Kumar

Q4. Which English Premier League team’s 44-game unbeaten run came to an end after suffering a 3-0 defeat at Watford on February 29th?
Answer : Liverpool

Q5. Indian tycoon Yusuff Ali, has become the first Indian to receive Saudi Arabia’s premium residency. He is which company’s chairman?
Answer : Lulu Group

22 March Amazon Quiz Answers / Apple iPhone XR

Q1. NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?
Answer : SpaceX

Q2. Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?
Answer : Corporates

Q3. Which Mumbai-based acrobatics dance group won the America’s Got Talent: The Champions season 2 finale?
Answer : V.Unbeatable

Q4. Who among the following was the Player of the Series in the 2020 Women’s T20 World Cup?
Answer : Beth Mooney

Q5. Liu Yifei is starring in the lead role in a live action adaptation of which famous Disney animated feature?
Answer : Mulan

21 March Amazon Quiz Answers / Samsung Galaxy Watch

Q1. The Indian government recently launched a mobile application ‘Humsafar’ to facilitate doorstep delivery of what?
Answer : Fuel

Q2. To announce the early release of which movie on 13th March, did the makers tweet ‘Father’s Day comes early’?
Answer : Angrezi Medium

Q3. On March 29th, 2017 which holder of an important post born on March 16th, was made an honorary General of the Nepal Army?
Answer : General Bipin Rawat

Q4. Which town has recently been named as the new summer capital of Uttarakhand?
Answer : Gairsain

Q5. Which acclaimed actor plays the lead role in the movie ‘Kaamyaab’ about an actor Sudheer who comes out of retirement?
Answer : Sanjay Mishra

20 March Amazon Quiz Answers Win Amazon Alexa Eco Show

Q1. Muhyiddin Yassin is the new Prime Minister of which country?
Answer : Malaysia

Q2. Powered by a brilliant showing from Sania Mirza, India made the world group playoffs of which tournament for the first time?
Answer : Federation Cup

Q3. Which country became the first in the world to make public transport free?
Answer : Luxembourg

Q4. For its 2020 mission to which planet, did NASA name the rover ‘Perseverance’?
Answer : Mars

Q5. Hardik Pandya recently hit 158 off 55 balls in a T20 tournament named after whom?
Answer : DY Patil

19 March Amazon Quiz Answers Win Rs.15,000/- Cash

Question 1 : Who has proposed a new climate law that would set a target of net-zero greenhouse gas emissions by 2050?

Ans :- European Union

Question 2 : Bundelkhand Expressway is being built in which Indian state?

Ans :- Uttar Pradesh

Question 3 : Who is the only second Indian woman cricketer after Mithali Raj to top the women’s T20 International rankings?

Ans :- Shafali Verma

Question 4 : Which social media app announced a new sharing format called ‘fleets’ – which disappears after 24 hours?

Ans :- Twitter

Question 5 : Which institution is responsible for conferring the highest honour in the fine arts?

Ans :- Lalit Kala Akademi

18 March Amazon Quiz Answers Win Oppo Reno2 Z

Q1. Which of these Amazon Prime series features Srikanth Tiwari, an intelligence officer for T.A.S.C as the central character?
Answer : The Family Man

Q2. Bolt Mobility is an electric scooter rental company co-founded by which famous sportsperson?
Answer : Usain Bolt

Q3. What was the first international agreement to affirm the principle of gender equality?
Answer : UN Charter

Q4. Sneha Mohandoss, Malvika Iyer, Arifa, Kalpana Ramesh, Vijaya Pawar, Kalavati and Veena Devi – all took over what on 8th March, 2020?
Answer : Prime Minister’s twitter handle

Q5. Which singer in the news for her performance at a sporting event, is known for singles such as ‘Roar’ and ‘Firework’?
Answer : Katy Perry

17 March Amazon Quiz Answers Win GoPro Hero 8

Q1. Which of these is a platform from Google’s Jigsaw technology incubator used to spot fake and doctored images?
Answer : Assembler

Q2. Which of these company’s newest venture is princess-inspired bridal wear?
Answer : Disney

Q3. Which of these teams recently beat Karnataka in the semis to reach their first Ranji trophy final since the 2006/07 season?
Answer : Bengal

Q4. Which is the first commercial space tourism company to go public?
Answer : Virgin Galactic

Q5. The mortal remains of Guruvayur Padmanabhan was recently consigned to flames in Ernakulam district on March 1st. What animal is it?
Answer : Elephant

16 March Amazon Quiz Answers Win Rs.50,000/- Cash

Q1. Realme and Xiaomi’s smartphones will now use GPS technology NavIC offered by which organisation?
Answer : ISRO

Q2. Which of the following is currently the largest cricket stadium in the world and recently hosted US President Donald Trump?
Answer : Sardar Patel Stadium

Q3. Which pioneering businessman born on March 3rd, floated the Central India Spinning, Weaving, and Manufacturing Company in Nagpur?
Answer : Jamsetji Tata

Checkout Previous Quiz Contest Winners
Q4. Which director of several Bollywood blockbusters is also the director of the Amazon Prime series ‘The Forgotten Army’?
Answer : Kabir Khan

Q5. Who among these extended his unbeaten start to the season by claiming victory at the Dubai Open recently?
Answer : Novak Djokovic

15 March Amazon Quiz Answers Win Rs.15000/- Cash / Win One Plus 7T Pro

Q1. Suella Braverman, an Indian-origin minister was recently sworn in as the Attorney General of which country?
Answer : UK

Q2. Which is the first Arab country to build a nuclear power plant?
Answer : UAE

Q3. According to the Hurun Global Rich List 2020, which Indian is the second youngest self made billionaire in the world?
Answer : Ritesh Agarwal

Q4. Which tech CEO has released a new EDM single called ‘Don’t Doubt ur Vibe’?
Answer : Elon Musk

Q5. Which of these characters would NOT feature in the upcoming Rohit Shetty movie Sooryavanshi?
Answer : Chulbul Pandey

14 March 2020 Amazon Quiz Answers / Win Lenovo Legion Gaming Laptop

Q1. The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?
Answer : Snail

Q2. Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?
Answer : Ahmed Khan

Q3. As per the recent ‘Hurun Global Rich List 2020’, which country has the highest number of billionaires?
Answer : China

Q4. Which five-time Grand Slam champion recently announced her retirement from tennis at the age of 32?
Answer : Maria Sharapova

Q5. ‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?
Answer : Rugby

13 March 2020 Amazon Quiz Answers Casio 61 Keyboard

Q1. The cast of which American sitcom will reunite exclusively for an untitled unscripted special for HBO Max to be directed by Ben Winston?
Answer : Friends

Q2. As of February, 2020, which country is India’s top trade partner?
Answer : USA

Q3. Which of these movies received a three month SGST tax exemption from the Madhya Pradesh government?
Answer : Thappad

Q4. Svalbard Global Seed Vault, the world’s largest secure seed storage facility, lies on which country’s archipelago?
Answer : Norway

Q5. Bob Iger recently ended his 15-year run as the CEO of which entertainment company?
Answer : Walt Disney

12 March 2020 Amazon Quiz Answers Rs.10000/- Cash

  1. Sophia
  2. Egypt
  3. Goa
  4. Colgate
  5. Pragyan Ojha

11 March 2020 Amazon Quiz Answers, Win LG W30 Pro Smartphone

  1. Maori
  2. Twelfth Night
  3. Seven
  4. ISRO
  5. X Men

Canon M200 mirrorless camera 10 March 2020 Amazon Quiz Answers

  1. Keyboard
  2. Goran Ivanisevic
  3. Sodium carbonate
  4. 1 million
  5. Naseem Shah

₹15,000 Cash Amazon 9 March Quiz Answers

  1. Zambia
  2. Rafael Nadal
  3. Chieftain’s Daughter
  4. Portugal
  5. Norway

Amazon Quiz Answers – 8 March 2020 | Win POCO F1 Smartphone

1. MCG
2. Bombay Stock Exchange
3. Oslo
4. TRUE
5. Kashmir

Final Description / Final Word / Disclaimer Amazon Quiz Answers

Here We Are Updating Daily Questions & Answer. You Don’t Need To Search Or Find Answer Anywhere. Because Here We Will Give You Complete Correct Answers Sheet By Using Our Knowledge.

I Hope Everyone Will Play Contest Of 29th March 2020 Amazon Quiz Time & Win At list A One Prize.

Win Samsung S20 Quiz Answers Today I Hope You Enjoy The Post, Still If You Have Questions Regarding This Then Leave Your Comment In Below. We, Will, Help & Answer As Soon As Possible.

The post Amazon Quiz Answers – 29 March 2020 | Win Samsung S20 appeared first on TricksGang.