Amazon Quiz Answers

Win Daily Exciting Prizes Just Giving 6 Simple Question Answers


Amazon Quiz Answers 21 February 2020 Win Win Rs,10,000/- Cash, Apple iPhone XS. Also Like Phone, TV Pay Balance, Free Shopping & Much More. Using Your Brain & Knowledge Just Give 5 Correct Answer Of Daily Quiz Contest In Amazon That Live Everyday From 8 AM To 12 AM.

During This 4 Hours, You Need To Reply 5 Questions Answer Chance To Win Prize. Believe Me, There Are You Have Opportunity To Play Daily Contest & You Can Be A Winner. Win Rs,10,000/- Cash 21th February Amazon Quiz Today Answers.

Amazon Quiz Answers

Hey, Gang Member Now We Are Update This Post Daily Like Our Free Recharge Tricks & Free Paytm Cash. So Guys Keep Following Our Blog By Subscribe Bell Notification From Right Below Screen.

Already 50,000 Plus Members Win Prizes By Giving Answer. Now Chance For You. For Your Help & Answers Fast Of All Questions, We Will Give You A Complete Correct Answer Shit For Tricks Gang User. Amazon Provide Same Question To All User So Easily You Can Answers.

Today Amazon Quiz Answers Details
  • Quiz Name – Daily Quiz Time / Win Rs.10,000/- Cash
  • Quiz Time – 8 AM to 12 AM
  • Amazon Quiz Date – 21 February 2020
  • Total Questions – 5
  • Winner List Will Announce On – 29 March 2020
Contest Name : Amazon Quiz Answers Today 
Prize & Rewards  Amazon Pay Balance, iPhone, Android Phone, TV, Sound System 
Total Winners Up to 50 Different Users  
Prize Delivery Date  Prize Will Delivered 1 to 2 Month Later  
Contest Users All Indian Amazon App User Can Play 

How To Participate On Amazon Quiz Answers

1. Guy’s This Amazon Quiz Answers Contest Live On Amazon Official App, So To Play Contest You Should Download Amazon App In Your Android Or IOS Device, Download Link Available In Below

Download Here

2. If You Are A Amazon Exiting User & Have A Amazon Account Already Then Please Login New User Click On Signup Button, & Create A New Account By Phone Number, Email & Password

3. After Login In Amazon App In Your Device Scroll Down The Home Page There You Will Show “Amazon Quiz Time” Contest Banner Alternatively Click On Right Dashboard & Click Quiz Time

4. Click On Contest Banner & Get Ready To Join In The Contest. Click On “START” & Start To Playing The Contest. (Remember After Click On Start Button You Don’t Click “Back Button” Then You Will Disqualified

5. There You Need To Answers a Total 5 Questions. Each Question Have 4 Suggestion. Choose Correct One & Continue To. This Way Answers 5 Questions & You Move On Congratulation Screen.

7. Now You Successfully participate On Contest. If You Select As A Winner, Amazon Team Contact To You & Send The The Prize.

21 Feb Amazon Quiz Answers List 

Coming Soon……………………………………..

20 Feb Amazon Quiz Answers List 

1. Mumbai
2. Bhutan
3. Mahatma Gandhi
4. Ola
5. Swine

19 Feb Amazon Quiz Answers List / Win Samsung Galaxy Note 10

1. Christopher Colombus
2. Brad Pitt
3. South America
4. Fear of opening one’s eyes
5. Shreyas Iyer

18 Feb Amazon Quiz Answers List 

Q1- Which of these firsts did Parasite achieve by winning the Best Picture Oscar in 2020?
Ans: First foreign language film to win

Q2- Who was the only batsman to make 400 runs or more in the 2020 U19 Cricket World Cup?
Ans: Yashasvi Jaiswal

Q3- Which recent Padma Vibhushan awardee born on 14th February, became a cabinet minister in Haryana at the age of 25?
Ans: Sushma Swaraj

Q4- A doctor of Indian origin, SS Vasan has been made the head of a team of researchers to develop a vaccine for what?
Ans: Coronavirus

Q5- As per a recent notification, which of these has the RBI kept unchanged at 5.15% ?
Ans: Repo rate

17 Feb Amazon Quiz Answers List / Win Rs.20,000/- Cash

Question 1. White, yellow, red, orange, blue, and green were the six original colors on the classic version of which 40-year old iconic toy?

Answer is – Rubik’s Cube

Question 2. The 2020 Australian open was Novak Djokovic’s ___ Grand Slam singles victory. (Fill in the blanks.)

Answer is – 17th

Question 3. The Union Budget proposed which of these to build a National cold supply chain for perishables such as meat and fish?

Answer is – Kisan Rail

Question 4. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

Answer is – X Men

Question 5. Which famous political activist born on February 13th, wrote the poem ‘In the Bazaars of Hyderabad’?

Answer is -Sarojini Naidu

16 Feb Amazon Quiz Answers List /

Q1- Indian-American Arvind Krishna has been appointed as the new Chairman of which global tech company?
Ans: IBM

Q2- What is the name of the $500 billion city-of-the-future that Saudi Arabia plans to build?
Ans: Neom

Q3- Who recently won his career’s 33rd National title at the Senior National Billiards Championship?
Ans: Pankaj Advani

Q4- The world’s smallest gold coin, which features Albert Einstein, was recently released by which country?
Ans: Switzerland

Q5- The words ‘Ordem e Progresso’ can be found on the flag of which country?
Ans: Brazil

15 Feb Amazon Quiz Answers List / Amazon Alexa Eco Show

Q1- At which two venues did India take part in two consecutive T20I matches that both went to a super over?
Ans: Hamilton and Wellington

Q2- Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?
Ans: Samvidhaan

Q3- The 2020 Hindi film ‘Gul Makai’ is based on the the life and struggle of which famous personality?
Ans: Malala Yousafzai

Q4- Who recently displaced Volkswagen as the world’s second most valuable carmaker?
Ans: Tesla

Q5- The town of Schengen, after which a famous treaty is named, is located in which country?
Ans: Luxembourg

14 February Amazon Quiz Answers List / Win Apple Ipad Pro

Q1- In which country is it customary for women to give men chocolate on Valentine’s Day?
Ans: Japan

Q2- The Indian Navy recently launched Operation Vanilla to help which cyclone hit island-nation?
Ans: Madagascar

Q3- What did the founder of Domino’s give his future wife for their first Valentine’s Day?
Ans: A heart shaped Pizza

Q4- Toyota is making an electrified fleet of vehicles for which major 2020 event?
Ans: Tokyo Olympics 2020

Q5- Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?
Ans: ISRO

13 February Amazon Quiz Answers List / Rs.15000/- Cash

Q1- The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?
Ans: Cochin

Q2- The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?
Ans: Jhumpa Lahiri

Q3- To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?
Ans: M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Q4- Which of the following national parks is located in Rajasthan?
Ans: Keoladeo National Park

Q5- What is the capital city of Mizoram?
Ans: Aizawl

12 February Amazon Quiz Answers List / Apple iPhone XS

Q1- Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?
Ans: Hymn for the Weekend

Q2- What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.
Ans: Sphinx

Q3- In the Lion King, what is Simba’s mother’s name?
Ans: Sarabi

Q4- Ishwar Chandra Vidyasagar was born on 26 September 1820. He fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?
Ans: West-Bengal

Q5- Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?
Ans: Peru

11 February Amazon Quiz Answers List / Win Sony Alpha 6400 Mirrorless Camera

Q1- Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?
Ans: Bamboo

Q2- In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-coloured giant superhero. But what colour was he meant to be originally?
Ans: Grey

Q3- Which island in Andaman and Nicobar is home to some of the world’s last tribe which is uncontacted and does not have any interaction with the outside world?
Ans: North Sentinel Island

Q4- Which event has been titled as the ‘largest human gathering in the world’ where over 100 million people gather at once?
Ans: Kumbh Mela

Q5- Which species of crab does not have a shell of its own but makes its home inside the shells of sea snails?
Ans: Hermit Crab

Final Description / Final Word / Disclaimer Amazon Quiz Answers

Here We Are Updating Daily Questions & Answer. You Don’t Need To Search Or Find Answer Anywhere. Because Here We Will Give You Complete Qurrect Answers Sheet By Using Our Knowledge. I Hope Everyone Will Play Contest Of 200. 21 February 2020 Amazon Quiz Time & Win At list A One Prize.

Win Rs,10,000/- Cash Quiz Answers Today I Hope You Enjoy The Post, Still, If You Have Questions Regarding This Then Leave Your Comment In Below. We, Will, Help & Answer As Soon As Possible.

The post Amazon Quiz Answers – 21 February 2020 | Win Rs.10,000 Cash appeared first on TricksGang - Free Recharge Tricks.